High school musical 3 script pdf

De musical ging op 28 januari 2007 in Tilburg in première. De voorstelling van 18 november 2007 in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn werd high school musical 3 script pdf, en 1 januari 2008 uitgezonden door de AVRO. Daarnaast won het de ANWB Publieksprijs kleine musical.


De musical trok meer dan 100. Het verhaal is door Pieter van de Waterbeemd geschreven rond de muziek van de Nederlandse popgroep Doe Maar. De musical gaat niet over deze groep, maar over twee opgroeiende vriendinnen in de jaren 80.

Deze meiden, Janis en Alice, krijgen maar weinig steun van thuis. Janis’ moeder Flora is als vredesactiviste te druk bezig om zich met haar dochter bezig te houden.

Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer? Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 5 sep 2017 om 04:49.

Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. High School Musical 3: Senior Year is a 2008 American musical film and is the third installment in the High School Musical trilogy. Produced and released on October 24, 2008, by Walt Disney Pictures, the film is a sequel to Disney Channel Original Movie 2006 television film High School Musical.